Zabierzemy Państwa w kulinarną podróż po wyjątkowych i subtelnych kompozycjach potraw. Szef Kuchni Paweł Salamon niczym kompozytor mistrzowsko łączy nuty smaków szukając harmonii, mocnych akordów i subtelnych etiud.
Idealne dopełnienie i tło kolacji stanowi Sala Muzyczna na parterze Pałacu.
Najwyższa jakość serwisu, stała opieka Szefa Kuchni, menu degustacyjne i selekcja win z Winnicy Pałac Mierzęcin mają sprawić by uczestnicy zapomnieli o codzienności i oddali się przyjemności degustowania najwyższej jakości dań pałacowej kuchni. Wydarzenie dedykujemy grupom (rodzinnym, biznesowym, przyjaciół) 6-10 osób.
To propozycja dla Gości, którzy szukają możliwości spędzenia czasu w wybranym, ścisłym gronie, cenią sobie wirtuozerię kulinarną, najwyższą jakość obsługi i piękne wnętrza.